Qui som

Molts dels canvis i innovacions que vivim avui són el fruit d’iniciatives impulsades per emprenedors que han vist en el suport de la comunitat l’oportunitat de fer-les realitat, i sense suport segurament s’haurien quedat en un calaix.

Actualment el sector de l’educació està immers en un procés de transformació per adaptar-se als reptes del segle XXI que requereix emprenedors que generin idees innovadores i una comunitat compromesa que els doni suport per convertir-les en projectes útils per millorar l’educació.

Des de la Fundació Jaume Bofill pensem que ara és més necessari que mai donar visibilitat, suport i acompanyament als emprenedors educatius que generen aquestes propostes. És per això que, en col·laboració amb la Fundació Goteo, impulsem la plataforma de micromecenatge Fem Educació per fer emergir i impulsar idees i projectes que donin resposta als reptes actuals de l’educació.

Els projectes que trobaràs a Fem Educació es van presentar a una crida oberta i han estat seleccionats per un jurat per la seva innovació, capacitat de transformació educativa i grau de transferència a la resta de la comunitat educativa.

En aquesta primera edició i per afavorir l’èxit de les campanyes de micromecenatge la Fundació cofinançarà amb un € per cada € aportat per la ciutadania fins a un topall de 2.000€ per projecte.

Amb el teu suport donaràs viabilitat als projectes presentats per la comunitat educativa per millorar l’educació. Els dones suport? Vols implicar-te en un projecte per transformar junts l’educació?